1 Griepzooi
2.jpg 1.jpg
Griepzooi

Inschrijven & kosten

De kosten voor deelname aan het toernooi bedraagt € 400,- per team (max. 10 personen per team). Hierbij zijn inbegrepen:

Hockey en faciliteiten
- Deelname aan het Griepzooi toernooi;
- Kamperen als je zin hebt;
- En als je dat hebt, natuurlijk een ontbijtje;
- Geen zin in kamperen? Geen probleem, koffie staat klaar!

Feestjes en partijen
- Drie dagen feest!
- In een skihut;
- Bbq op zaterdag;
- Wat lekkers voor de trek op zondag.

Tijdens het toernooi wordt gebruik gemaakt van twee soorten polsbandjes. Deze worden eenmalig per team op vrijdag verstrekt (10 bandjes voor zaterdag en 10 bandjes voor zondag) en geeft je toegang tot bovengenoemde zaken (mits gedragen). Indien je team uit meerdere deelnemers bestaat, is er de mogelijkheid extra bandjes te kopen (vooraf te bestellen bij de organisatie of tijdens het toernooi bij de muntenbalie).
Deze kosten:
  • Zaterdag € 20,- per bandje
  • Zondag € 20,- per bandje
Vanzelfsprekend geeft dit de extra deelnemer of bezoeker dezelfde toegang tot bovengenoemde zaken.

Dorst of honger?
Consumptiemunten zijn verkrijgbaar aan de muntenbalie. Je kunt hier pinnen!


Inschrijven? Ja, natuurlijk!
Gebruik onderstaand formulier om jouw deelname tijdens het toernooi zeker te stellen. Inschrijven kan ook door een e-mail te sturen naar griepzooi@hcmill.nl. Vermeld daarin ten minste: teamnaam, aantal deelnemers, contactpersoon, e-mail contactpersoon, aantal slapers op het tentenkamp en dieetwensen.

Na ontvangst van je teaminschrijving ontvang je van de organisatie een factuur. De inschrijving wordt pas definitief na ontvangst van de betaling voorafgaand aan het toernooi. Deelname aan het toernooi is geheel op eigen risico.
 

INSCHRIJFFORMULIER