1 Griepzooi
Header 3.1.png Header 1.2.png Header 4.1.png
Griepzooi

Griepzooi Hockeytoernooi

Sportief en gezellig voor iedereen! Dat is het Griepzooi Hockeytoernooi ten voeten uit. Van deelnemers die nog nooit een hockeystick hebben opgepakt tot spelers met jarenlange ervaring. Ook dit jaar organiseert Hockeyclub Mill weer het Griepzooi Hockeytoernooi van 7 tot en met 9 juni 2019.

Naast de wedstrijden overdag is er ook elke avond een groot feest in de partytent op het terrein waarbij de dag feestelijk wordt afgesloten door een professionele DJ. Hierna kan overnacht worden op de campingplaats op het terrein, om de volgende dag weer van vooraf aan te beginnen! Meer informatie over inschrijvingen, kosten, het programma en andere ins- en outs vind je hier!

Enthousiast geworden? 
Inschrijven is nog steeds mogelijk! Een team dient minimaal te bestaan uit acht personen; en inschrijven is nog mogelijk tot en met  24 mei 2019 - wees er dus snel bij! Geen zin om te hockeyen maar wel om deel uit te maken van alle gezelligheid? Ook dan ben je van harte welkom! Meer informatie over inschrijvingen, kosten, het programma en andere ins- en outs vind je hier!

Programma

Natuurlijk hebben we weer een geweldig programma voor Griepzooi 2019. En zo gaat dat programma er ongeveer uitzien (onder voorbehoud):  

Vrijdag 7 juni 2019: 19:30 uur: Opbouwen tenten en opblazen luchtbedden op het Griepzooi tentenkamp  20:00 uur: Opening muntverkoop  Vanaf 21:00 uur: Ophalen teamenvelop (incl. wedstrijdschema’s) bij de muntverkoop  21:00 uur: Openingsfeest
23:00 tot 0:30 uur: Snackwagen geopend
01:00 uur: Sluiting  01:30 uur: Sluiting muntverkoop 
Zaterdag 8 juni 2019: 09:00 - 11:00 uur: Start van de dag met een ontbijt in de tent  10:00 uur: Opening muntverkoop  Vanaf 10:00 uur: Ophalen teamenvelop (incl. wedstrijdschema’s) bij de muntverkoop  10:00 uur: Aanvang wedstrijden  12:30 tot 16:00 uur: Snackwagen geopend 13:00 - 17:00 uur: Teamfotosessie (alle teams worden hiervoor geroepen)  14:30 uur: Lunch 17:00 uur: Einde wedstrijden  21:00 uur: Zaterdagfeest
23:00 tot 0:30 uur: Snackwagen geopend
01:00 uur: Sluiting tijd om te gaan slapen óf voor de afterparty bij Café De Winkel  01:30 uur: Sluiting muntverkoop 
Zondag 9 juni 2019: 09:00 - 11:00 uur: Start van de dag met een ontbijt in de tent  10:00 uur: Opening muntverkoop 11:00 uur: Aanvang wedstrijden  12:00 tot 0:30 uur: Snackwagen geopend (gesloten 14:00 - 15:00 uur)  13:00 - 17:00 uur: Teamfotosessie (alle teams worden hiervoor geroepen)  15:00 uur: Lunch 17:00 uur: Einde wedstrijden  21:00 uur: Afsluitfeest 00:00 uur: Sluiting tijd om te gaan slapen óf voor de afterparty bij Café De Winkel  00:30 uur: Sluiting muntverkoop 
Maandag 10 juni 2019: Weg met de zooi!  Vanaf 10:00 uur: We maken de fustjes leeg met alle helpende handen! Dus kom mee afbreken, vegen en opruimen. Alle hulp is welkom!

Lees meer

Organisatie & sponsoring

Zonder organisatoren is het organiseren van het Griepzooi Toernooi niet mogelijk. De Griepzooicommissie zorgt ieder jaar weer voor een spetterend toernooi en ook dit jaar gaan we er weer een groot feest van maken. Het toernooi wordt dit jaar georganiseerd door de volgende organisatoren: 

Yvonne Vloet Thijs de Vet Gelukkig zijn er naast de commissieleden ook vele vrijwilligers, sponsoren en leden van de hockeyclub die ervoor zorg dragen dat alles goed georganiseerd is en volgens planning verloopt; zodat het een ook dit jaar weer een fantastisch toernooi wordt. Wil je zelf meehelpen of ken je mensen die graag handjes uit de mouwen steken, dan laat het ons weten. Wij kunnen altijd die extra handjes goed gebruiken!
De volgende sponsoren  en begunstigers maken het 36e Griepzooi Toernooi mede mogelijk:

Lees meer

Inschrijven & kosten

De kosten voor deelname aan het toernooi bedraagt € 400,- per team (max. 10 personen per team). Hierbij zijn inbegrepen:

Deelname aan het veldhockeytoernooi Gebruik van het campingterrein (in je eigen tent) Ontbijt voor alle deelnemende teams Toegang tot alle feesten Barbeque op zaterdag Supervette lunch op zondag

Tijdens het toernooi wordt gebruik gemaakt van twee soorten polsbandjes. Deze worden eenmalig per team op vrijdag verstrekt (10 bandjes voor zaterdag en 10 bandjes voor zondag) en geeft je toegang tot bovengenoemde zaken (mits gedragen). Indien je team uit meerdere deelnemers bestaat, is er de mogelijkheid extra bandjes te kopen (vooraf te bestellen bij de organisatie of tijdens het toernooi bij de muntenbalie). Deze kosten: Zaterdag € 20,- per bandje Zondag € 20,- per bandje Vanzelfsprekend geeft dit de extra deelnemer of bezoeker dezelfde toegang tot bovengenoemde zaken.
Dorst of honger? Consumptiemunten zijn verkrijgbaar aan de muntenbalie. Je kunt hier pinnen!

Inschrijven? Ja, natuurlijk!
Gebruik onderstaand formulier om jouw deelname tijdens het toernooi zeker te stellen. Inschrijven kan ook door een e-mail te sturen naar griepzooi@hcmill.nl. Vermeld daarin ten minste: teamnaam, aantal deelnemers, contactpersoon, e-mail contactpersoon, aantal slapers op het tentenkamp en dieetwensen.
Na ontvangst van je teaminschrijving ontvang je van de organisatie een factuur. De inschrijving wordt pas definitief na ontvangst van de betaling voorafgaand aan het toernooi. Deelname aan het toernooi is geheel op eigen risico.

Lees meer

Regels

We willen graag dat iedereen kan terugkijken op een fantastisch toernooi. Daarom zijn er een aantal regels van toepassing voor alle deelnemers en bezoekers.
Huisregels Om het toernooi prettig te laten verlopen zijn er enkele regels van huishoudelijke aard: Voor de toegang van de feesten geldt een minimum leeftijd van 18 jaar. Er kan om een legitimatiebewijs gevraagd worden. Gedurende het evenement dient iedereen zich te houden aan de aanwijzingen van de beveiliging en de organisatie. Het is niet toegestaan eigen drank mee te nemen naar het toernooi of de feesten. In ons clubgebouw, de feesttent en op het veld mag niet gerookt worden. Open vuur en/of barbecues zijn niet toegestaan. Auto’s dienen geparkeerd te worden op het parkeerterrein in de daarvoor bestemde vakken. Enkel op vrijdagavond/maandagmorgen mogen auto’s tijdelijk het terrein op t.b.v. het wegbrengen/ophalen van kampeermaterialen. ’s Avonds en ’s nachts zal rondom het sportpark en het tentenkamp bewaking en politiesurveillance zijn. Maak geen lawaai, zodat we ook volgend jaar weer een Griepzooi Toernooi kunnen organiseren. Eigen muziek op ons kampeerterrein is niet toegestaan. Diverse toiletten en doucheruimtes worden beschikbaar gesteld. Gelieve deze netjes en "droog” achter te laten. Op zondag doen we het rustig aan met het geluid tot 12:00 uur, in verband met de zondagsrust van omwonenden. Indien er overlast ontstaat door toedoen van één of meerdere leden van een deelnemend team, zullen we als commissie de nodige maatregelen treffen. Hierbij kan men denken aan het schorsen van het team, inschakelen van de politie, briefing aan verenigingsbestuur en/of eventuele schadevergoeding. Deelnemers en/of bezoekers die schade toebrengen aan onze eigendommen, zullen door Hockeyclub Mill aansprakelijk gesteld worden. Ruim je eigen afval op en gooi het niet op de grond. Er zijn voldoende prullenbakken beschikbaar, verdeeld over het gehele terrein, waarin afval gedeponeerd kan worden. Deelnemers die blijven overnachten op het tentenkamp dienen de kampeerplaats schoon achter te laten. Het is niet toegestaan grof afval (zoals bv. partytenten enz.) achter te laten op het terrein. Het gebruiken, in bezit hebben, verstrekken en/of verhandelen van zowel soft- als harddrugs is ten strengste verboden. Bij overtreden hiervan is Hockeyclub Mill bevoegd de deelnemer van ons terrein te verwijderen en verdere deelneming aan het toernooi te ontzeggen. In geval van harddrugs wordt ook de politie ingeschakeld. Hockeyclub Mill stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal en/of beschadiging van eigendommen en evt. drankgebuik, danwel drankmisbruik. Deelname aan het toernooi is geheel voor eigen risico. Wij nemen geen jassen aan. Beneden in een van de kleedlokalen zullen wij zorgen voor een garderobe. Deze garderobe is openbaar, het bestuur stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal of het kwijtraken van eigendommen
Spelregels Er wordt gespeeld volgens de gangbare KNHB spelregels. Ieder team zorgt voor minimaal 8 spelers tijdens de wedstrijden. Van ieder deelnemend team wordt verwacht dat zij een of meerdere wedstrijden fluiten. Twee scheidsrechters hebben leiding over de wedstrijd, passen de regels toe en noteren gescoorde doelpunten. Begin en einde van de wedstrijd worden centraal geregeld via de wedstrijdleiding Er wordt gespeeld op halve velden, 8 tegen 8. Een speler is een vliegende keeper. De bal mag niet hoog gespeeld worden. Er mag niet geslagen en/of geflatst worden. Er is geen strafcorner, ter vervanging wordt een shootout gespeeld. Het is doelverdediger niet toegestaan om volledige keeperuitrusting te dragen. Scheenbeschermers en bitje zijn wel verplicht voor de doelverdediger.
Vliegende keeper We maken gebruik van een vliegende keeper, zonder specifieke keeperuitrusting. Hiermee komt het wedstrijdniveau tussen de teams meer op één lijn. Elk team wijst bij aanvang van de wedstrijd een speler aan als vliegende keeper. De vliegende keeper is duidelijk herkenbaar (bijv. ander kleur shirt, broek, hesje). De keeper mag niet gewisseld worden gedurende de wedstrijd. Bij blessures is dit uiteraard wel toegestaan. Het is verplicht om scheenbeschermers en een bitje te dragen. Het dragen van een zogenoemde toque mag, maar is niet verplicht. De keeper mag de bal alleen stoppen met zijn voeten en/of stick binnen de cirkel van de eigen goal.
Shootout De aanvaller stelt zich met de bal op de 5 meter van de cirkel op, de keeper op de doellijn. Na een fluitsignaal van de scheidsrechter mogen de aanvaller en keeper gaan bewegen en moet er binnen acht seconden een doelpunt gemaakt worden. Lukt dit niet binnen acht seconden of begaat de aanvaller een overtreding dan eindigt de poging zonder doelpunt. Maakt de keeper tijdens zijn actie een overtreding dan wordt de shootout opnieuw genomen.  Bij een opzettelijke overtreding wordt er een strafdoelpunt toegekend.  De vliegende keeper mag voor een shootout gewisseld worden.
Puntentelling Gewonnen wedstrijd: 3 punten
Gelijk spel: 1 punt
Verloren/niet gespeeld: 0 punten Bij een gelijk aantal punten wordt gekeken naar het onderlinge resultaat. Als bij het onderlinge resultaat een gelijkspel is, komt er eerst een shootout. We spelen één finale. Bij deze finales speelt de nr. 1 tegen de nr. 2, en de uiteindelijke winnaar is de winnaar van het toernooi.

Lees meer

Laatste berichten

Nieuws afbeelding

Organisatie griepzooi 2019 van start!

Nieuws afbeelding

Griepzooi commissie 2.0

Nieuws afbeelding

Deze teams doen mee....