1 Griepzooi
1.jpg 2.jpg
Griepzooi

Griepzooi Hockeytoernooi

Sportief en gezellig voor iedereen! Dat is het Griepzooi Hockeytoernooi ten voeten uit. Van deelnemers die nog nooit een hockeystick hebben opgepakt tot spelers met jarenlange ervaring. Ook dit jaar organiseert Hockeyclub Mill weer het Griepzooi Hockeytoernooi van 7 tot en met 9 juni 2019.

Naast de wedstrijden overdag is er ook elke avond een groot feest in de partytent op het terrein waarbij de dag feestelijk wordt afgesloten door een professionele DJ. Hierna kan overnacht worden op de campingplaats op het terrein, om de volgende dag weer van vooraf aan te beginnen! Meer informatie over inschrijvingen, kosten, het programma en andere ins- en outs vind je hier!

Enthousiast geworden? 
Inschrijven is nog steeds mogelijk! Een team dient minimaal te bestaan uit acht personen; en inschrijven is nog mogelijk tot en met  24 mei 2019 - wees er dus snel bij! Geen zin om te hockeyen maar wel om deel uit te maken van alle gezelligheid? Ook dan ben je van harte welkom! Meer informatie over inschrijvingen, kosten, het programma en andere ins- en outs vind je hier!

Programma

Natuurlijk hebben we weer een geweldig programma voor Griepzooi 2019. En zo gaat dat programma er ongeveer uitzien (onder voorbehoud):  

Vrijdag 7 juni 2019 Wees welkom en proost met ons op een dan al fantastisch weekend! O en als je wilt, kan je vanaf 19:00u je slaapzak uitrollen voor een slaapfuif. Ben je er al eerder? Geen probleem, de tap is aangesloten en wij hebben er zin in.
Zaterdag 8 juni 2019 We beginnen zo rond een uurtje of 10:00u, niet veel later starten de eerste wedstrijden.  Je krijgt honger, je wilt wat.. dus staat er een frietwagen! Ook voor een gezonde snack kan je daar terecht. 
Aan het einde van de middag, als de zon achter het clubhuis verdwijnt en jij nog niet naar huis wilt staat er een BBQ voor je klaar. Gewoon zo eentje waar je met je bandje alles kan pakken wat je wilt! Wel maar één keer, want iedereen heeft honger. Dans daarna de hamburger weer van je heupen want DJ Jack staat al warm te draaien in onze skihut en zal er alles aan doen om jullie niet naar huis te laten gaan. 
Zondag 9 juni 2019
Uiteindelijk hopen we je ook nu weer rond 10:00u aan te treffen, al dan niet met een enorme kater die je maar niet van jezelf af kunt slaan. Wellicht dat een potje hockey je helpt om jezelf weer beter te voelen en de strijd met het biertje aan te gaan. Want een ding weten wij zeker, de zondag is een absolute terras topper, ja we hockeyen ook nog een beetje maar we weten allemaal dat het einde van het weekend nadert en we daar nog even volop van gaan genieten!
Maandag 10 juni 2019 Wordt je wakker en vraag je jezelf af waar je spullen zijn gebleven? No worries, wij zijn de boel alweer aan het opruimen en alles wat niet van ons is kan opgehaald worden.

Lees meer

Organisatie & sponsoring

Zonder sponsoren geen Griepzooi Toernooi en om dat voor elkaar te krijgen hebben we een team nodig dat dit voor ons wil regelen. Dit jaar hebben niemand minder dan Thijs de Vet en Yvonne Vloet besloten om dit klusje te gaan klaren. Zij kijken uit naar een super gaaf toernooi! 
En als we dan de sponsoren hebben gevonden en de voorbereidingen zijn getroffen hebben we nog één ding nodig en dat zijn vrijwilligers. Van die toppers die het niet erg vinden om hun handen uit de mouwen te steken, al is het maar een uurtje of twee per dag. 
Heb je interesse? Laat het ons weten! We zijn voor iedere dag op zoek naar: Omroepers Barpersoneel


 Lees meer

Inschrijven & kosten

De kosten voor deelname aan het toernooi bedraagt € 400,- per team (max. 10 personen per team). Hierbij zijn inbegrepen:

Hockey en faciliteiten - Deelname aan het Griepzooi toernooi; - Kamperen als je zin hebt; - En als je dat hebt, natuurlijk een ontbijtje; - Geen zin in kamperen? Geen probleem, koffie staat klaar!
Feestjes en partijen - Drie dagen feest! - In een skihut; - Bbq op zaterdag; - Wat lekkers voor de trek op zondag.
Tijdens het toernooi wordt gebruik gemaakt van twee soorten polsbandjes. Deze worden eenmalig per team op vrijdag verstrekt (10 bandjes voor zaterdag en 10 bandjes voor zondag) en geeft je toegang tot bovengenoemde zaken (mits gedragen). Indien je team uit meerdere deelnemers bestaat, is er de mogelijkheid extra bandjes te kopen (vooraf te bestellen bij de organisatie of tijdens het toernooi bij de muntenbalie). Deze kosten: Zaterdag € 20,- per bandje Zondag € 20,- per bandje Vanzelfsprekend geeft dit de extra deelnemer of bezoeker dezelfde toegang tot bovengenoemde zaken.
Dorst of honger? Consumptiemunten zijn verkrijgbaar aan de muntenbalie. Je kunt hier pinnen!

Inschrijven? Ja, natuurlijk!
Gebruik onderstaand formulier om jouw deelname tijdens het toernooi zeker te stellen. Inschrijven kan ook door een e-mail te sturen naar griepzooi@hcmill.nl. Vermeld daarin ten minste: teamnaam, aantal deelnemers, contactpersoon, e-mail contactpersoon, aantal slapers op het tentenkamp en dieetwensen.
Na ontvangst van je teaminschrijving ontvang je van de organisatie een factuur. De inschrijving wordt pas definitief na ontvangst van de betaling voorafgaand aan het toernooi. Deelname aan het toernooi is geheel op eigen risico.

Lees meer

Regels

We willen graag dat iedereen kan terugkijken op een fantastisch toernooi. Daarom zijn er een aantal regels van toepassing voor alle deelnemers en bezoekers.
Huisregels Om het toernooi prettig te laten verlopen zijn er enkele regels van huishoudelijke aard: Voor de toegang van de feesten geldt een minimum leeftijd van 18 jaar. Er kan om een legitimatiebewijs gevraagd worden. Gedurende het evenement dient iedereen zich te houden aan de aanwijzingen van de beveiliging en de organisatie. Het is niet toegestaan eigen drank mee te nemen naar het toernooi of de feesten. In ons clubgebouw, de feesttent en op het veld mag niet gerookt worden. Open vuur en/of barbecues zijn niet toegestaan. Auto’s dienen geparkeerd te worden op het parkeerterrein in de daarvoor bestemde vakken. Enkel op vrijdagavond/maandagmorgen mogen auto’s tijdelijk het terrein op t.b.v. het wegbrengen/ophalen van kampeermaterialen. ’s Avonds en ’s nachts zal rondom het sportpark en het tentenkamp bewaking en politiesurveillance zijn. Maak geen lawaai, zodat we ook volgend jaar weer een Griepzooi Toernooi kunnen organiseren. Eigen muziek op ons kampeerterrein is niet toegestaan. Diverse toiletten en doucheruimtes worden beschikbaar gesteld. Gelieve deze netjes en "droog” achter te laten. Op zondag doen we het rustig aan met het geluid tot 12:00 uur, in verband met de zondagsrust van omwonenden. Indien er overlast ontstaat door toedoen van één of meerdere leden van een deelnemend team, zullen we als commissie de nodige maatregelen treffen. Hierbij kan men denken aan het schorsen van het team, inschakelen van de politie, briefing aan verenigingsbestuur en/of eventuele schadevergoeding. Deelnemers en/of bezoekers die schade toebrengen aan onze eigendommen, zullen door Hockeyclub Mill aansprakelijk gesteld worden. Ruim je eigen afval op en gooi het niet op de grond. Er zijn voldoende prullenbakken beschikbaar, verdeeld over het gehele terrein, waarin afval gedeponeerd kan worden. Deelnemers die blijven overnachten op het tentenkamp dienen de kampeerplaats schoon achter te laten. Het is niet toegestaan grof afval (zoals bv. partytenten enz.) achter te laten op het terrein. Het gebruiken, in bezit hebben, verstrekken en/of verhandelen van zowel soft- als harddrugs is ten strengste verboden. Bij overtreden hiervan is Hockeyclub Mill bevoegd de deelnemer van ons terrein te verwijderen en verdere deelneming aan het toernooi te ontzeggen. In geval van harddrugs wordt ook de politie ingeschakeld. Hockeyclub Mill stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal en/of beschadiging van eigendommen en evt. drankgebuik, danwel drankmisbruik. Deelname aan het toernooi is geheel voor eigen risico. Wij nemen geen jassen aan. Beneden in een van de kleedlokalen zullen wij zorgen voor een garderobe. Deze garderobe is openbaar, het bestuur stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal of het kwijtraken van eigendommen
Spelregels Er wordt gespeeld volgens de gangbare KNHB spelregels. Ieder team zorgt voor minimaal 8 spelers tijdens de wedstrijden. Van ieder deelnemend team wordt verwacht dat zij een of meerdere wedstrijden fluiten. Twee scheidsrechters hebben leiding over de wedstrijd, passen de regels toe en noteren gescoorde doelpunten. Begin en einde van de wedstrijd worden centraal geregeld via de wedstrijdleiding Er wordt gespeeld op halve velden, 8 tegen 8. Een speler is een vliegende keeper. De bal mag niet hoog gespeeld worden. Er mag niet geslagen en/of geflatst worden. Er is geen strafcorner, ter vervanging wordt een shootout gespeeld. Het is doelverdediger niet toegestaan om volledige keeperuitrusting te dragen. Scheenbeschermers en bitje zijn wel verplicht voor de doelverdediger.
Vliegende keeper We maken gebruik van een vliegende keeper, zonder specifieke keeperuitrusting. Hiermee komt het wedstrijdniveau tussen de teams meer op één lijn. Elk team wijst bij aanvang van de wedstrijd een speler aan als vliegende keeper. De vliegende keeper is duidelijk herkenbaar (bijv. ander kleur shirt, broek, hesje). De keeper mag niet gewisseld worden gedurende de wedstrijd. Bij blessures is dit uiteraard wel toegestaan. Het is verplicht om scheenbeschermers en een bitje te dragen. Het dragen van een zogenoemde toque mag, maar is niet verplicht. De keeper mag de bal alleen stoppen met zijn voeten en/of stick binnen de cirkel van de eigen goal.
Shootout De aanvaller stelt zich met de bal op de 5 meter van de cirkel op, de keeper op de doellijn. Na een fluitsignaal van de scheidsrechter mogen de aanvaller en keeper gaan bewegen en moet er binnen acht seconden een doelpunt gemaakt worden. Lukt dit niet binnen acht seconden of begaat de aanvaller een overtreding dan eindigt de poging zonder doelpunt. Maakt de keeper tijdens zijn actie een overtreding dan wordt de shootout opnieuw genomen.  Bij een opzettelijke overtreding wordt er een strafdoelpunt toegekend.  De vliegende keeper mag voor een shootout gewisseld worden.
Puntentelling Gewonnen wedstrijd: 3 punten
Gelijk spel: 1 punt
Verloren/niet gespeeld: 0 punten Bij een gelijk aantal punten wordt gekeken naar het onderlinge resultaat. Als bij het onderlinge resultaat een gelijkspel is, komt er eerst een shootout. We spelen één finale. Bij deze finales speelt de nr. 1 tegen de nr. 2, en de uiteindelijke winnaar is de winnaar van het toernooi.

Lees meer

Laatste berichten