1 Griepzooi
1.jpg 2.jpg
Griepzooi

Programma

Natuurlijk hebben we weer een geweldig programma voor Griepzooi 2019. En zo gaat dat programma er ongeveer uitzien (onder voorbehoud):  


Vrijdag 7 juni 2019
Wees welkom en proost met ons op een dan al fantastisch weekend! O en als je wilt, kan je vanaf 19:00u je slaapzak uitrollen voor een slaapfuif. Ben je er al eerder? Geen probleem, de tap is aangesloten en wij hebben er zin in.

Zaterdag 8 juni 2019
We beginnen zo rond een uurtje of 10:00u, niet veel later starten de eerste wedstrijden. 
Je krijgt honger, je wilt wat.. dus staat er een frietwagen! Ook voor een gezonde snack kan je daar terecht. 

Aan het einde van de middag, als de zon achter het clubhuis verdwijnt en jij nog niet naar huis wilt staat er een BBQ voor je klaar. Gewoon zo eentje waar je met je bandje alles kan pakken wat je wilt! Wel maar één keer, want iedereen heeft honger. Dans daarna de hamburger weer van je heupen want DJ Jack staat al warm te draaien in onze skihut en zal er alles aan doen om jullie niet naar huis te laten gaan. 

Zondag 9 juni 2019
Uiteindelijk hopen we je ook nu weer rond 10:00u aan te treffen, al dan niet met een enorme kater die je maar niet van jezelf af kunt slaan. Wellicht dat een potje hockey je helpt om jezelf weer beter te voelen en de strijd met het biertje aan te gaan. Want een ding weten wij zeker, de zondag is een absolute terras topper, ja we hockeyen ook nog een beetje maar we weten allemaal dat het einde van het weekend nadert en we daar nog even volop van gaan genieten!

Maandag 10 juni 2019
Wordt je wakker en vraag je jezelf af waar je spullen zijn gebleven? No worries, wij zijn de boel alweer aan het opruimen en alles wat niet van ons is kan opgehaald worden.